Bostadshus

Vare sig du vill bygga något nytt eller bygga om din befintliga bostad så kan du lita på att vi gör jobbet på ett kvalitetsmässigt och effektivt sätt.Vår arkitekt gör ritningar och bygglovsansökningar utifrån dina idéer och drömmar, så du får din bostad precis som du vill ha den.

Våra murare, betongarbetare, snickare, målare, elektriker och takläggare ser till att huset kommer på plats – och står kvar, även i de värsta höststormarna. All vår personal är välutbildad och kvalificerad. Det vinner alla på.

När allt är klart besiktigar vår kontrollant att huset uppfyller alla kvalitetskrav, så du inte får några obehagliga överraskningar i efterhand.

Sen är det bara att flytta in i ditt nya hus.

Totalentreprenad

Eftersom vi kan ta totalentreprenaden för hela bygget så blir allt så mycket enklare för dig, och du slipper hela tiden vänta på att nästa länk i kedjan ska ta över och jobba vidare. Vi tar totalansvaret, så du slipper hamna mellan olika leverantörer som skyller på varandra.

Vi bygger alla typer av hus, från traditionell dalastil till moderna hus med öppna ytor och stora panoramafönster. Vår arkitekt hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för just din personliga stil.

Vi har ett brett urval av material, så du kan välja precis det som passar din smak. Om du behöver hjälp med inspirationen så har vi ett helt team med kreativa hantverkare som väntar på att få komma med spännande uppslag och lösningar.

Bostadshus

Kontakta oss